Något nytt?

jag e fortfarande sjuk hostar o är bitter har dessutom fått världens största finne...åhåå blir så trött!
Helgen va de jobba som gällde...men men va gör man behöver pengarna juh...!
men lyckades bli övertalat av Mary att bege mig på 80-talskväll....vilket de visade sig var..men inte som jag tänkt...Jag tänkte typ låtar som wake me up before you go go..och typ aa ni fattar!
Nej det va INTE vad detta var...detta var en kväll med HÅRDROCK från 80-talet...Nog var att Tommy Lee är het men inte Fan e musiken min grej!...detta va massa cover skit från band jag aldrig hört eller hört talas om....
Så jag och maria hammnade så långt bort från scenen som det gick där satt ett gäng gubbar alla i 47-55 års åldern...den ena tysken hade blivit morfar nyligen och de handra hade barn i våran ålder,..haha!  Två av dom hade jobbat som säljare och jag o Maryberry som är säljare in i märgen...( här snackar vi 3 år handel och jobbat med direktsälj båda två) vi hade dock inte så mycket o komma med jämförelevis med deras 20 år..hehe!
Stackars Mary...det fanns ingen då menar jag ingen tänkbarkille att ragga upp! närmast låg den gifta 47 åriga mannen eller varför inte pappan med ett halsband gjort av ett barn?!
Nej tur man inte letar ragg!!


Nyårsafton imorgon...hmm har inga planer vill bara lägga mig o dö....2009 håller i tummarna för..2008 har varit ok...men jag förtjänar ett super bra år...2007 var västa året i hela mitt liv.....2008 som sakt ok 2009 perfekt!
När klockan slår tolv vvill jag att mannen jag älskar håller om mig och säger att han känner detsamma.
När klockan slår tolv vill jag att alla mina drömmar slår in..
När klockan slår tolv vill jag att det kommer in 10000000000 SEK på mitt konto

Har jag höga krav? Absolut men om bara ett enda utav dessa slår in är jag världens lyckligaste....

Gör mitt nyår bättre...skriv en kommentar i bloggen!

pusssss

bild från helgen!

Bitterhet!

L¨t mig börja med julen.....Så här glad såg jag ut!...

Under hela julen...om ni vill knäppa kort på mig utan att jag ler gör det på julen!!då ler jag fan heller inte...
Men fick massa fina saker av nära o kära...av jocke fick jag en skit snygg rosa kamera...behövde kanske inte någon ny desperat då den jag har äär bra...men den har sånna vanliga AA batterier o jag ville ha en sån som laddas...Men den nya e så fin kommer inte våga ha med den ut..haha!
sen fick jag helt underbara sängkläder av Padre..älskar dom materialet är underbart...satin...I love!
en kokbok..presentkort på hm...en film osv.
Jocke fick av mig en Rak apparat som på CO kostade typ 599 sek...och på ica Maxi kostade samma apparat 1800 Sek...vilket skämt! Fan va bitter man hade blivit om man köpt den på ica maxi och sen sett samma på Ohlsson´s..
sen fick han ett par tofflor i får skin...en puma tröja...och en en vit puma t-shirt ...Så sa jocke att jag skulle få ett solkort åxå:) hehe..


Nu till denna dag.....
Jag vaknar ringer Maria...ligger fortfarande i sängen när vi pratar....av nån outgrumdgfkskig anledning lurar hon med mi till Sthlm....klockan är runt halv 11 när vi lägger på jag springer in i cp duschen....fönar håret..runt 10 i elva ringer maria...informerar om att vi ska mötas på stan vid halv 12...varpå jag talar om för henne att detta är en omöjlighet och att jag nog stannar hemma...Nejdå...hon ringer sin alldeles för snälla pappa och det blir klart att han även ska skjutsa ner mig på stan...så vi hinner med tåget...lagom tidigt kommer vi till Västerås central...köper en varsin cp biljettt...och går ner igen..
jo tåget är 50  min försenat..?!?! kul??...men ett extra insatt litet tåg kommer...detta tåg är litet och extremt överfullt....Sj ber om ursäkt..HAr ni hört denna förr?
Nåvälvi klampar på tåget ochfå självklart en ståplats..men vi har tur det är så trångt i början att vi inte behöver anstränga oss utan vara helt avslappnad som om man ligger ..då alla medpassagerare håller upp en...!
Ni förstår  nu hur trångt det är....det är antagligen pga detta fantastiska fenomen som det inte kommer någon o tittar på våra biljetter...dom orkar inte kräla bland folkmassan...I blame them! Jag betalade 109 SEK i onädan de e fan 2 Öl..:!!! åhhå...vi Kommer fram äter en pissa Slize för 50 SEK med bränd pepperoni...suck suck....möter upp Emelie...marias kusins flickvän???1 går runt ...hittar inget blir trötta...köper en tröja enbart pga av att jag fryser...men den va fin!
köper en kajal..o maria köper sitt löshår...Emelie blir frustrerad då hon inte hittar något till sin kille?!?
vi dricker en kopp äcklig varm choklad....utan sugrör...:(  sen hittar emelie en parfym hon köper....jag hittar leggings...som att jag inte har det redan?!
allting jag handlade utom min mjukis dress köptes på HM...vet ni vem som har tre presentkort på Hm?
Jo jag....vet ni var dom låg under dagen?
Jo på mitt köksbord.....!


Emelie ville hem...hon hittade inte...så vi ffick gå med henne till stationen...hela vägen  till spåret....efter det gick jag o maryberry tillbaka jag köpte två vita lakan! wiiieeee finns inte sånt nåååånstans i västerås?!

vi tröttnar beger oss till stationen vid 18.00 när vi kommer in ser vi...18.07 mot västerås...vi tittar på varan bestämmer vi springer INTE!
Det blir Olearys nästa...där Vakten kollar legg på oss...händer alltid när jag är med maria men aldrig annars..hhaha!
Näväl vi äter mat...som smakade ok....sen beställer vi en drink som ser så god ut...mmm.tjejen tar beställningen vi har pekat på en bild som små baran...visst men så kommemr hon tillbka o ber om legg...hallå?!..drinken kommer och det är fel drink...vi orkar inte mer dricker den äckliga tranbärsdrinken och hoppas den ska förebygga urinvägsinfektioner kommande 20 ¨åren!!!


nu har dagen passaerat...vi tar tåget hem...

Dagens ris.....kan inte avgöra
Dagens Ros till Mange som kom och hämtade oss på stationen i västerås!

Imorrn jobb..och förhoppningsvis ett bättre roligare att läsa inlägg av mig...bilder på köpen kanske åxå..

här kommer lite av jul bilderna iallafall..

XOXO
Naddy

Åhhå Jul..kill me

ohhooo Lord!
jag menar det verkligen....jag hatar verkligen att inte vara the man of my life!

Jockes Familj är här och  har jul...jag sitter inne vid datorn ska kolla PB,avsnitt 15, sen e de sova!!


Sitter och lyssnar björn Rosenström -Het perfa jullåt eller vad?!

Nej  jag hatar inte jul....jag älskar att umgås med familj och vänner...men hatar pressen till att göra det..jag trivs utmärkt med att sitta med familjen bara och chilla o snacka skit!! Det känns som det bara är min familj som förstår det...Min pappa, min farbror.. Och Thomas....typ!
Nått kul är iallafall att Thomas är hemma i sverige och att jag ska försöka träffa honom!
Han är min favvo släkting :) hehe

Jag pratade med Mary nyss....är det någon som alltid gör mmig glad är det hon...fan va jag älskar denna människa! Massa God jul sänder jag dig!!

Nä nu är det dags för prison break sen sova...

GOD JUL!!!!

( jag är extra bitter pga att jag legat sjuk i masssa massa feber i två dagar nu)

Så hårt och svårt

Kärlek finns det något som är lika jobbigt?
Att älska nån så mycket att det gör ont och samtidigt hata så mycket att det brinner i själen..
hur funkar det...?!
Jag tror att man lätt blir kär i kärleken men glömmer vem personen som står bakom är...!
Jag tror att de är så för många ...Många blir kär i bilden av personen...typ som att va tillsammans med Eminem;) eller en kille o va tillsammans med Carmen Electra det handlar inte om henne som person utan om bilden av henne som person....och tyvärr är det så för oss vanliga döda åxå typ Anna Andersson,

Jag Vet att jag älskar Jocke och att han älskar mig det är inte det detta inlägg handlar om alls...Utan mer omden riktiga kärleken kan finns där från början?! För jag älskade inte jocke för den han var utan för min bild av den han var...och TRO mig min bild.....var lååångt ifrån verkligeheten men på ett bra sett...För hade han varit som jag trodde hade vi träffats ett år eller två sen hade jag inte klarat mer...!
Men 4 år senare och still going strong!

nog om detta...
Helgen....de va en mysig fredag ch en full lördag...
Jag o Maria hade tjejkväll tills det bar av till etna varpå det blev alko o mer alko...efterfestade lite hos Nyman med massa folk...sen drog jag hem o sov.
igår va de tv o ensamhet igen jocke jobbade....samma idag...samma i imorrn,,,samma onsdag..men torsdag ska jag träffa min bästa BEA!!! me loveeeee.
sen ska jag på Julfest  hemma hos Pamela med ha work ska med bli jätte kul och trevligt e ledig dagen efterså lite cider kan man dricka utan att känna skam för att chefen sitter mitt emot..hehe:)

helgen jobbar jag!

kkommer två av helgens bilder...


XOXONot so gossipgirl

me and maaaary

J har lämmnat byggnaden för sin cp poker kryssning...jag ska fixa mig sen upp till ica handla lite så man kan äta...sen ska jag o min mary ut och gööra stan osäker haha..

Idag vill jag lyckoönska Jocke och hoppas han vinner massor samt köper nå fint till mig:)
love U svin!


puss ciao

osäker
En osäker tjej,
Men ej rädd för att säga nej
En osker tjej,
Skulle bli så glad av endast ett hej
En osäker tjej
önskar bara en grej
En osäker tjej
Vill bara ha dig

En osäker tjej
Vet inte vad hon vill ha
En osäker tjej
Ångrar allt hon gav
En osäker tjej
kan du ej ge roser och choklad
En osäker tjej
Hon känner inte dig

Hon känner ingen och ingen känner henne, Hon vet inte vad hon vill och tycker livet står stil
Hon bara drömma sig bort till en enklare värld, där hon kan skaffa en familj och vara nöjd
Hon önskar hon kunde glömma de misstag hon begått och de broar hon bränt
Hon var mitt i ett kval men gjorde ett val, Hon valde ett liv, ett liv utan droger o HIv....

Hon borde vara nöjd...nu när allt är frid och fröjd....

Städning

Hello hello!

har lagat mat idag:) i förrgår åxå e grymt stolt...ska försöka att bara äta skräp och ute mat 5 dagar i veckan max...
hoppas jag klarar det:) bli nyttigare och så blir de billigare...
jocke har kopplat in sin andra burk nu ...hatar den....det e 1000 fläcktar som låter hela tiden...dessutom finns ingen sån där Utorrent så jag kan inte ladda nått...
men jag ska få hans andra dator ...de kommer bli super där har jag redan alla mina mappar o filer o bilder osv..
måste bara flytta över saker från cp Laptop den använder jag endå aldrig...
nån data kunnig som vill laga den? den e inte trasig bara seg ..J tror den behöver nya drivrutiner...men vad vet jag...
Har städat köket o V rum ska ta sovrummet o vika in tvätten i skåpen innan J kommer....

ha de bäst!


Ciao

7 sanna saker som stämmer

Min älskade kusin har låst sin blogg, så endast inbjudna kan läsa..men trots detta har hon utmanat mig...följande citat ur hennes blogg
""Nadja/Stephanie att skriva en lista med 7 sanningar om er själva ;)"

Hon utmanade flera men jag valde att plocka bort de andra namnen.
Jag tror att de flesta vet allt om mig men vi kör endå;)

1) Jag är jävligt fördomsfull
2) Älskar skvaller men hatar att skvallra
3) Jag njuter när det går dåligt för folk som tidigare kollat ner på mig eller folk i min närhet
4) Den enda jag litar på 100% i alla avseenden är min Pappa<3
5) Det finns tre män i mitt liv, Jocke, Pappa o Alex (bror)
6) Jag vet att utan Jocke skulle mitt liv se väldigt annourlunda ut antagligen skulle det gått mycket sämmre för mig.
7) Jag älskar faktiskt att jobba, det förgyller mina dagar.

Nu utmanar jag Evelina, Maria,Lindah och sanna att skreiva 7 saker om er själva:)


Igår var jag o hälsade på svärmor, hon verkade må bättre jag ber till gud att hon blir frisk till jul bättre julklapp kan jag inte få!!
Idag har jag jobbat en tråkig sak hände som tynger mig, förhoppningsvis blir det lös imorrn!
Imorrn jobbar jag kväll som vanligt så de blir väll bara att hänga hemma när man väl slutar..

Nä vet inte vad jag ska skriva men en bild på mig o J får ni idag!


Ha det bäst!!

puss o kram!


RSS 2.0