Man lär så länge man lever

I mitt jobb lär jag mig verkligen något nytt varje dag om det inte handlar om jobbet lär jag mig nya saker om mig själv och hur jag hanterar situationer...
Jag vet att ni alla har haft en solig och fin helg mendans jag själv har suttit inne på jobbet och ägnat fyra timmar i helgen till att sitta på ett överhettat tåg, igår vare extremt folk stod packade som sardiner...i´m not kidding...tågen var verkligen lika fulla som när det transprterades människor på tågen på väg till koncentrationslägren! det var jug elitloppet 2009 sjuukt mycket folk fick stå kvar o vänta två timmar på perrongen 250 pers sa dom...alltså dom behövde jug inte stå där i två timmar men de fick inte åka med...!

Idag jobbade jag åxå men det blev en kort dag...sen mötte jag o Mary upp varandra på stan gick till pitchers...ett glas rött för henne o en dagens för mig...:) tjejsnack mycket trevligt...Sen kom Jocke vi bestämde oss för att käka när vi endå var där..och maria skulle endå på bio med Ola,,,så kom han föbi och slog dig ner nån kvart innan dom gick...precis då kom maten o vi käkade...Nu är vi hemma:=)

Imorrn blire jobba sen en sväng på stan med Mary om vi hinner...:)
Tisdag ska jag hem till Zabina...saknat henne massor ska bli jätte trevligt!! onsdag ska jag ev träffa B:)  sen jobbar jag torsdag fredag lördag söndag...så ser veckan ut då då.

Den som skriver kommentarer i min blogg och utger sig för att vara någon annan..lägg ner...jag kommer från o med nu ta bort dina kommentarer! Och om det är samma person som frågar om vi är vänner eller inte lägg ner ..Jag kommer aldrig skriva om det i bloggen...Det sista jag svarar gällande detta är att jag hatar inte personen snarare tvärtom..jag känner mig sviken men känner inget hat!

Nu blire sova

puss ciao


Att försvara ett fel är att fela igen.

Kan det gå flera år innan man inser att man gjort fel? att man valde fel sida`? Att man gjort fel?
är det fel att tänka tillbaka? Jag tror jag tänker tillbaka på hur det var för ofta...måste lära mig se frammåt....jag o my BFF...som jag aldrig träffar längre pratar nog för mycket om hur det var när man va ung! haha
Men jag börjar verkligen känna mig gammal...mycket har hänt sen jag var 15....jag ser iof likadan ut utom att rumpan o tuttarna e lite större..men mycket har hänt....nånstans där imellan blev jag vuxen! Jag e inte typen av tjej som pratar om hur svår min barndom var eller hur jag var tvungen att bli vuxen tidigare än vissa andra....för det var inte svårt...skilsmässan var inte jobbig heller...men alla människor som la sig i va jobbiga som tjatade om vad jag ville bo,,,Jag var skitjobbig som barn/tånåring...hade jag det jobbigt va mycket mitt eget fel, jag hade en alldeles för överbeskyddande pappa och en mamma som jag inte pratade med...festade jämt nästan...När jag tänker tillbaka på en sommar när jag var på rymmen o bodde i den andra personens mammas lägenhet är det inte mycket jag mins...varken vad vi åt...eller om vi festade mycket! usch det e så längesen....När allt började bli bra för mig...gick det åt helvete för pappi!  

Jag va jätte smal när jag tog studenten kommer inte ens ihåg det.....


Hittade en ap gammal bild på mig o sanna...o han robin...den är från innan jag o jocke blev tillsammans jag är 16 år på bilden tycker jag ser likadan ut...men vilken skillnad det e på sanna!


Varför känns det som att nån vill göra mig bitter....sluta posta samma kommentarer...jag kommer fortsätta ta bort dom! Jag har svarat att vi inte är vänner längre...och att om hon vill ha en "förklaring" på allt kan hon höra av sig. Om hon skriver själv till mig att hon vill prata...och hur,,,hon får tag på mig om hon vill!Nog om gammalt skit ska ner på stan trax...frulle och fixa sig bara!!! ikväll blir det middag hos J´s Farmor...fett najs!

Pusss

Den som gräver en grop åt andra faller ofta själv däri.

Det värsta jag vet är människor som är bittra över en medmänniskas framgång!
Kan man inte uppskatta att vi alla är olika, bra på olika saker och för vissa människor är det lättare och kommer mer naturligt!
När det går bra för någon annan blir jag glad för den personen, går det sedan dåligt för mig själv blir jag ledsen på mig själv...inte bitter på den det går bra för!!!
Självklart känner även jag bitterhet mot folk som får allt serverat på silverfat..ibland...men oftast inte, snarare blir jag irriterad när folk kastar bort sina liv...jag blir alltså mer irriterad när en person från en familj som har det "fett" knarkar och super bort sitt liv..än vad jag blir om en person som är uppväxt med existens minimum och föräldrar som aldrig jobbat gör på samma sätt!  nog om det,,,,eller på tal om att ha det fett har ni sett att blondinbella inte kan förstå varför folk städar när man kan shoppa eller blogga istället, det finns juh städhjälp?!


Se själva?! Jag trodde helt serisöt att det va ett skämt!!!
www.youtube.com/watch?v=PnhMNjWOC-Q

imorrn är jag ledig...ska ner på stan o kika lite....hämta pengar på FOREX Bank....var annars växlar man sina pengar?
Finns inget bättre alternativ!..jag väljer att ta med hela reskassan i kontanter troligtvis allt i turkiska pengar..kanske att vi kompletterar med lite EUR, helt vill man slippa räkna om,,,då man nästan alltid oavsett valuta man betalar med får sin växel tillbaka i TRY. Får se ska bestämma mig imorn! Jag vill ha pengarna köpta o klara så man inte shoppar upp allt innan vi åker.,..idag e det 3 veckor kvar..längtar jätte mycket!!!

I fredags vare lungt..lördag åkte jag med Jocke,Krull,Jeanette,oden, Fia och Bengan ut till fläckebo!
där grillades det:) de andra spelade dessutom kubb...jag satt på en stol i solen och tittade på=)
Lite alkohol blev det..men dåligt med bilder....men lite blev det=)=)Thats it!

Pusss


Det är aldrig för sent att ge upp.

Såklart inte,..Men jag ger aldrig upp...(eller jo typ när jag o jocke ska välja film ibland)!
Jag tror inte på att ge upp,..Det spelar faktiskt ingen roll vad det är..vill jag något kämpar jag för det,jag anser absolut inte att alla medel är tillåtna för att få det man vill ha...Men så länge man inte ljuger eller gör något som man vet att man inte kan stå för. Jag tänkte skriva...så länge man inte sårar någon..men det blir så jäkla fel!
För är du en fighter kommer du att såra någon förr eller senare, mer eller mindre...troligtvis förr och troligtvis mer!
Om jag och 10 andra kämpar för samma sak men bara jag får det, då är troligtvis några av de 10 andra sårade!
Jag tror på att man med viljestyrka och kämparglöd kan komma otroligt långt, jag tror inte att man kan få allt.
Jag är realist inte än drömmare!

För 5-6 månader sedan kände jag mig nöjd, nöjd med livet tillvaron...jag kände mig klar..typ skulle jag Dö nu skulle jag inte se tillbaka på mitt liv och ångra saker...Jag hade vid denna tidpunkt allt, vad jag kallade min "drömlägenhet" innan vi fick kontraktet, jag hade ett jobb som jag älskade att gå till varje morgon och för mig spelade det ingen roll om jag var hemma eller på jobbet jag trivdes lika bra(såklart på olika sätt, Jag hade en bra balans med polarna, och såklart världens bästa Baby! Mycket har förändrats, men egentligen knappt någonting...den enda förändringen är jobbet, tack vare min nya tjänst i min nya butik och över att träffa nytt folk som peppar, motiverar och lär mig saker så vill jag mer än vad jag ville tidigare! för 5 månaderr sen var mitt mål att lära mig en till arbetsuppgift..Idag är mina mål satta högre! Nu vill jag ha mer..and trust me,,,i will get there! Även om det tar 10 år=)

Jag vill resa, uppleva saker med Jocke, jag vill köpa hus, jag vill ha barn, Jag vill utvecklas i arbetet, Jag vill jobba ideelt! Jag vill öppna ett boende för hemlösa jag vill rädda liv!

Jag har aldrig drömt om pengar, eller att ha ett jobb där jag tjänar massor..Jag hoppas att jag aldrig kommer tänka så!
Men än sak är säker hade jag velat ha/tjäna massor av pengar...då hade jag varit rik redan! I belive in me!

Imorrn ska jag gå en promenad med Baby till hans jobb...sen blire träffa mary en sväng..kanske matlagning när jag kommer hem...måste juh Jocke bjuder på pizza som vanligt!
Jag är ett svin som aldrig betalar...jag får väll bjuda igen ett år i rad snart!

Åhå! på fredag ska jag jobba i Västerås...är nästan lite nervös..men ska bli fett Nice!

Jag vet att du har det svårt och jobbigt, Men du fixar det här. Jag lovar och som du vet har jag alltid rätt! And I love You!

Man måste inte tro på sig själv, det är ens eget val..men tror du inte på dig själv blir det svårt att lyckas!
Men..det är juh så alla kan juh inte lyckas...

Även den som går sakta kommer fram

Black and white i helgen!


I lördags va jag o Baby på Kronrad, inte riktigt vårt ställe, men vi va juh där för Lindah=)
Vi drack lagom mycket o hade lagom trevligt=)
Jag och Emme satt o snacka om hur vi kände varann, för hon hade ingen aning om att vi bott grannar när vi var små och att utan hennes mamma hade inte jag levt idag! Hon sa att hon alltid vetat vem jag var men aldrig vetat hur. Jag har alltid vetat, sen jag var ett barn...varje gång vi Träffade Elisabeth så var mina föräldrar speciellt min mamma faktiskt extra glada o på bra humör efter att de träffat henne. Jag var säkert bara 5-7 år när någon av dem först påtalade att jag lever tack vare henne! Emelie Blev jätte glad att jag berättade det här för henne, även om det var för jocke jag berättade då jag trodde att Emme redan visste!<3
   

Me and the B-day girl=)
Söndagen blev lugn med en Baby som lagade Taccos åt mig och så kollade vi på 3 avsnitt av PB, ska kanske kolla 21..o 22 har åxå kommit tror jag=) hur kan man fasta i en serie som det händer samma saker i hela tiden?

Idag på Jobbet, va vi ute 6 pers o käka lunch tillsammans, då vet man att det är många i butiken när vi kan avara sex stycken under en timmes lunch!
Jag åt en super god calzone, en av de bättre jag någonsin ätit! och ni som känner mig o vet hur mycket pizza speciellt calzone...vet att det är ett ruggit bra betyg!
Sen blev det  stabmöte där vi alla som har huvudkassan närvarade(tror jag),....Vi klubbade lite nya rutiner och regler !
För mig blev det inte så mycket nytt...utan det nya som införs är så som jag jobbat tidigare och jag är jätte glad över att det blir så även här!
Jag tror det kommer bli bättre för alla! Nog om jobb...eller kanske borde plugga lite på min så kallade stege!

Den 17 Juni längtar jag till som faaaaaaan!

Pussss

Bränt barn skyr elden

När man än gång blivit sårad eller sviken är det svårt att lite på någon igen!
Jag är en sådan person att om någon har "skitit i det blå skåpet" så finns den inte mer för mig. jag kanske gör rätt kanske gör fel,...vad vet jag!
men i nästan alla fall kommer jag till insikt och inser att jag trots vissa aspekter faktiskt tycker om och uppskattar personen!
Jag tror inte man kan älska utan att bråka/tycka olika!
När en person försvinner ur ens liv, en mamma, en pappa, en pojkvän/flickvän, en Man, en Fru....eller en vän...ska man släppa personen eller älta o sakna!

Jag är en planerare och hatar när saker inte går som jag har tänkt...men det e bara lära sig acceptera och gå vidare...!

Idag läste jag en kommentar jag fått....Jag förstår inte vilken typ av förklaring du vill ha..inte heller om vad...Men om du vill prata är jag säker på att du kan ta reda på mitt nummer eller maila mig.... Jag har inte för avsikt att diskutera i bloggen!!


Lite jobb!
Jag börjar äntligen känna mig hemma på jobbet! börjar känna av folket...(det e sjukt många) och många personer växer i mina ögon..Jag känner verkligen att jag trivs! Känns bra att gå till jobbet igen, Och det vill jag tacka mina "nya" kollegor för. Nu vet jag juh att några av er läser!

Visste ni att tydligen är det endast jag själv som tycker att jag passar bättre i blont hår, fick en diss av kollegan Pia om håret idag och då stämde Richard in att brunt va finare:)
Det känns som jag i blont o ibland saknar jag det...men jag kommer ALDRIG att göra det igen nu är jag snäll mot håret=)
Dessutom tror jag inte det skulle passa mig idag...utan funkade bäst när jag va 15!

Jag o Baby va på stan,köpte lite ansikts produkter då min hy har löpt amok!
sen fick jag ett par skit snyygga skor som jag redan nu e kär i och solpuder=)=)

här är dom;)
och dom jag fick förra veckan...har jag världens bästa Man eller vad!?
Igår slutade jag åxå tidigt...Jag åkte hem till Bea...vi satt hemma oss henne snackade om allt o inget!
Även fast vi inte hörs på ett tag är vi lika bra kompisar när vi ses...Fan va länge vi känt varann nu:)
 

B and the kids!

Sen följe jag med henne till pizzan innan det va dags att ta sig hem...kom hem tidigt igår..men hann inte träffa Baby endå...jag kunde inte låta bli att plugga o sen kollade jag på Ugly betty och DH!
Föresten nu slutar jag kolla på Gossip girl...det va det sämsta avsnittet ever...men endå grät jag säkert i fem min över en grej! cp serie!


thats it! puss ciao

Baby, I can’t believe everything, Your body makes me wanna do

Boy, I can't explain
What you do to me
My whole world has changed
I live in a fantasy
Tonight, I'm in the mood
Please take me by your hand
I wanna get in your groove
So, baby, take me there

Har ett par höjdpunkter att skriva om:
Idag:
 
Blev jag klar med en "utbildning" på jobbet vilket ökar min lön=)=)

Den 17 Juni 2009:
Åker jag o mina älskade Baby på våran första gemensamma utomlandsresa=)=) Till Turkiet! Längtar redan...bokat o klart nu, det är dessutom Jockes första riktiga utomlandsreda förutom Norden och typ tyskland för att köpa öl, så därför är det lite extra speciellt!Den 13 Juli 2009:
Jag o min BFF (behöver inte nämnas med namn men Mary) ska då På Britney Spears i Globen! Så kanske det blir en övernattning på hotell i Sthlm med godmat o lite vin o drinkar! en Riktig BFF kväll alltså=)

Idag är en bra dag!

Fick lite frågor i bloggen såg jag...till frågan i förförra inlägget är Nej, Jag o Therese är inte kompisar idag och har inte varit det de senaste 4 åren (snart) men vi kände varandra länge innan det och jag såg nog henne mer som än syster än en kompis!, Men av olika omständigheter och lögner o svek så är vi det inte idag! Dock önskar jag henne all lycka i nästan alla avseenden,utom ett såklart!

Och Nej, till frågan i förra inlägget Jag och Natti är inte systrar....men kul att du/ni tyckte vi va lika, det tar jag som en komplimang då jag tycker hon är en av de snyggaste kvinnorna jag träffat!
Jag skulle vara väldigt väldigt glad om jag ser ut så om 10 år..eller 5:)

Tack för mig!!
puss o hej!

Tala inte om dig själv för andra, det blir gjort sedan du gått

ursäkta bitterheten i senaste inlägget, ensam o bitter på fyllan så är man lite extra känslig!
jaja Helgen va helt Ok!
I fredags va det Tabasco med Natti, nån cider o dagens o snacket va igång, jag hade super trevligt!
Togs en del bilder på lite blandat folk som på begärnan av modellerna själva inte kommer ut i bloggen=)=)
Natti gick hem relativt tidigt då hon skulle avlösa "barnvakten". Själv dog jag vidare till bill o bob där min Jocke påstod sig vara...träffade Evelina, en gammal klasskompis sen gymnastiet Andreas och en Pizzabagare=) men ingen Jocke jag försvinner därifrån efter 20 min typ ringer Jocke inget svar Träffar på Jockes bror o hans kompisar typ utanför bolaget då jag är på väg till bussen...dom säger att jocke är på Pitchers..precis i den vevan ringer Jocke han har inte hört telen ringa!
Vi möts upp jag träffar honom o hans kompisar....vi umgås...dom stänger vi ska hem...vi tjafsar jag åker hem ensam...Tur för J så dök han upp såsmåningom....!
Lördagen va vi hemma och umgicks med varandra..eller jag umgicks jocke va bakis...vi skulle kolla ut tänkbara semesterställen men Jocke orkade inte...och idag orkade han inte heller...eller så var poker o hockeyn viktigare!
Hmm!
Jag har tränat med Mary idag..så blev det en solning såklart åxå! va väldigt blek innan...!
efter träningen unnade jag mig en Pizza fett najs!

Bild från fredags...mitt hår e mongo vågit...pga regnet o fukten! i Hate...snälla uppfinn en bärbar liten plattång på batterier som får plats i en handväska...!!


ne nu e de sova dags!!

puss hej!

When it was good

Det gör ont men gå endå, du kan aldrig vända om!

Jag vet inte vad en hel människa är...hur är man hur mår man.....kanske har jag levt för lite...eller kanske har jag levt för mycket för att kunna klara av vardagen...?!

jag tror detta blir mitt sista inlägg! och jag vill egentligen bara skriva 3 rader om nånting...men jag avstår utan ni får detta:


When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonightEller så är jag bitter ensam och ledsen...men det går över imorrn och ni får ett happy happy inlägg!

Don´t hold your breath.....


DO IT!!!

Sovande bonde får drömmande dräng.

jobbat hela dagen...börjar tidigt imorrn......Gossip girl nu sen sova!!!


Miss you baby....<3

RSS 2.0