Det är riktigt dumt

att ta något på avbetalning..
Det är ännu dummare att ta nått på avbetalning åt någon annan
Hur mycket man än litar på en person är detta alltid ett misstag, vad som helst kan hända!!
Man kan inte lita på någon, gå igenom de personer du anser står dig nära de flesta har upp emot 10 nära, o inte fler..tänk efter riktigt noga hur många o vilka som aldrig svikit dig..där mina damer o herrar har ni svaret på hur många (minst) och vilka som kommer svika dig/er i framtiden.

min depp brukar vara innan jag fyller inte efter...måste till läkarenpå fredag om foten, men ska nog passa på att be om nya sömntabletter ångesten förstör min sömn. inte för att sömntabbletterna gjorde det bättre sist jag hade dem..snarare sämre...aya hoppas jag blir bra snart!
låt mig få baconsjukan o dö!

Nånting happy i inlägget är att jag <3 min t-shirt..massa love till den o köparen såklart puss!

Over and out.

I wanna be..

Blair   Cornelia   Waldorf


I love her style!What the fuck happend to me?

Min bild e borta, den som va där uppe..ja den på mig..jag är borta från min egen blogg....fattar inte vad som hänt har inte rört den där jävla stilmallen!
Jag älskar att blogga men jag hatar sånt här annat med design o så eller inte hatar men jag fattar juh inte!
det är redan onsdag skönt..men ingen helg för mig jag jobbar kväll.
men från och med 1 november slipper jag sena kvällar, ska köpa mig ett träningskort då (för då kommer jag ha tid) så jag blir smal igen;)
Vill att min tå ska bli bra nu...snälla gör den bra jag vill bara ha den bra! SKULLE GE ALLT FÖR DET!

NEJ SÅKLART INTE ALLT, men mycket!

På fredag är jag ledig men jag har cp mycket o göra då, hoppas jag o baby kanske kan gå på bio, om han inte e bitter;) Love you maaan!


Idag har jag jobbat med Tanja i en annan butik, hon är så go=)
Mycket ensam arbete här, skulle aldrig klara jobba själv så här 4 timmar om dagen helt ensam...som tur e kommer en kund då o då=)

Puss ciao!


Gotta keep the doors open?!Bör man alltid hålla alternativen öppna?
Eller kommer det en tid då man vet att nu är det rätt att stänga dörren?! vad tror ni?
Jag tror att jag är ganska bra på att stänga dörren o gå vidare, visst kan de ta mig ett tag att släppa, o ja jag håller gärna kvar lite extra men vet när det är dax att gå vidare, Tex med Jobb sen jag slitade på Sillen har jag velat hålla den dörren öppen, och jag gjorde det nu har det snart gått två år, men för ett par veckor sen valde jag att stänga dörren helt och lägga den tiden bakom mig. Jag uppskattar tiden och erbjunade om att komma tillbaka in i företag, och jag måste medge att jag till viss del triggat det, det känns bra att de vill ha en tillbaka.
Men som sagt efter mötet för ett par veckor sen känndes det som ett självklart val att stänga dörren och jag vet att både jag o företaget förändrats och att jag mår bättre där jag är nu!
men alla har inte lika enkelt att släppa saker eller personer, eller lika enkelt de tog mig i,5 år, men mycket av det berodde på att jag hade en 6 månaders provanställning först ville hålla dörren öppen för att kunna komma tillbaka, med allt som hände var det nog bra, men sen fick jag juh jobbet i stockholm o nu glider jag tillbaka till Västerås, och det känns riktigt bra! Ioförsig tycker jag det är okej att hålla dörrar öppna i arbetslivet, men är det verkligen det i kärlekslivet? och om det är okej, hur länge? när ät det dags att atänga dörren, 1 månad? eller 6 år?
Om ens kille/tjej tar upp kontakten med ett ex sedan flera år tillbaka under ett uppehåll, och sedan förklarar det med att denne vill hålla sina alternativ öppna, är det ok? Min åsikt är såklart Nej. Jag tycker faktiskt att om man vet att intresset finns kvar hos exet så måste man markera att man träffat en ny, eller?

Om man känner behov att hålla sina dörrar öppna kanske man inte borde vara i det förhållandet man är i, eftersom man då uppenbarligen inte tror på en framtid...! but hey, thats just me!

 

På tal om inget, har någon i min närhet udag fått diagnosen "svininfluensa" troligtvis är flera personer i min närhet smittade men det visar sig de närmaste dagarna, hur jag känner personen eller vem det är talar jag inte om av respekt till denne!
Är man hypokondriker eller är jag sjuk?

I miss me, I want me back!!
CAn you help me find my way?

Vet att ni sett alla dagens bilder förr men orkade inte ta någon ny idag...sorry!
Nu gossip girl
Pusss

It´s his Birthday!..and maan I love him!

My baby Brother is turning 17 today!

I love you kiddo!
I give my all..

För hälsa och välmående.rädda min tå snälla!
this is killing me, jag hatar plattsko, jag vill ha mina skor igen...jag vill kunna krabba;)
jag vill att min tå ska se normal ut, och jag vill att han inte ska göra ont jag gör vad som helst!
bara någon dag kvar med antibiotikan..hoppas det blir bra annars blir de kanske operation igen!"

Just ja min mobil har gått söner, har jag skrivit det?
har tagit hem min gammla utlånade cp telefon, massa knas ska ringa o kolla om garantin täcker detta tvivlar på det men hoppas!

krypa ner i sängen med min love?
javiss!


puss hej

But hey, what just happend?

Kan världen förändras på ett ögonblick?
Svar: ja självklart.


Kan man börja älska på en sekund?
Svar: Ja de e klart!

Kan man sluta älska på mindre än en minut?
Svar: Absolut!

Har jag förändrats på 4 år?
Svar: Klart som fan!

Är mitt beteende annourlunda nu jämfört med ett halvår tillbaka?
Svar: Konstigt vore väll annars!

Ni mina nära o kära o ja även ni andra, ni får mig att förändras och utvecklas till det bättre men även till det sämmre! Ni har fått migatt bli den jag är idag på gott och ont!
Jag är 21 år och självklart kommer jag att förändras mer under årens gång.

can you handle it?

Obsessed, fuckt up and lets face it in love

är inte kärlek det bästa som finns?
Denna vecka jobbar jocke dag som vi kommer ses mer än vi gjort på en månad..ska bli jätte mysigt...jobbar inte kväll förrens i helgen dessutom!
och näst nästa helg ska vi till Pam o Tapani o fira att han fyller 50!
nått att se fram emot men tills dess kanske det inte blir nå bloggande då alla mina dagar troligtvis ser likadana ut, jobb, jocke o mat! neeeej klart jag kommer blogga endå lite saker ska nog hinnas med utöver annars får jag väll blogga om tankar o känslor o annat sånt skit!!
Två månaders pendlande kvar skla bli helt underbart att slippa åka tåg...kan ord ens beskriva?
men fan jag kommer sakna min butik, jag har verkligen lärt mig gilla den, och alla som tillhör den!
I fredags på jobbet åt jag dessutom en super god tårta som Po va o köpte:)

Och igår fick jag ett jätte fint armband av lindis, blommor i mina älsklingsfärger av Sanna o Tommi och min beloved rymdleggings av mary=)=)
Tack mina babes!

Min tå är sämmre kanske beror det på all alko igår, eller på att jag klämde in den i mina älskade skor från bianco med spets, passade klänningen perfekt om ni frågar mig!
 alla (utom bästa sanna) klagade på mitt halsband jag hade igår o påstod att jag såg tantig ut i min spetsklänning och halsbandet, själv kände jag mig jätte snygg, älskar klänningen! perfekt att gå ut i för mig som är upptagen, inte en enda snubbe kom fram o försökte ragga, klänningen eller är det 21 års rynkorna? hur som spelar det ingen roll jag har juh trots allt mitt på det torra o ingen är gladare än jag för det!

måste sova jobba imorrn! snälla om det finns en gud gör min tå bra, jag ska alltid vara snäll!!ciao


we partyed like it was my birthday..Ja igår då, det hände massor jag hade verkligen ingen bloggtid, sorry ska inte hända igen=)
Jag o jocke vaknar...jag fixar mig i all hast han duscha iallafall...Papi kommer o hämtar oss vi drar till bolaget handlar, åker vidare till Media markt där jocke köper en ny dator som jag inte får använda...det här blir kul not!
så nu måste vi ha två datorer här inne dessutom är hans skärm mycket bättre när man ska kolla film o så, jag kollar alltid gossip o DH på datorn..men men så jäkla dåligt..han har tjatat så länge nu så han är nöjd men inte jag! glad för hans skull såklart...hhm not!
därefter åkte vi till gröna kiosken o köpte mat jag tog en Pad Thai som är en favorit för mig, men den smakade inte alls som jag är van men...pappas mat var suuuuuper bra, så det är säkert jätte bra mat men jag gillade inte den alls! hem till pappa käkade sen kom Lindis dit och jag skulle bränna en skiva...som sen inte fungerade....nånting blev fel:(
Papi körde mig linda o jocke hem,jag provade lite kläder sedan gick vi o mötte mary på centrum o handlade lite.
Hem till mig och startade alkohol intaget vi pratade stunt, drack o umgicks sen kom Sanna o Hennes kille Tommi,
och strax efter det dök Zabina upp, det bleeev en bra samling med folk o jag hade super trevligt!
runt elva vare dags för krogen...linda mådde dåligt o åkte hem till enköping..o sanna med snubbe va inge sugna på o gå ut de skulle köra hem till hallsta igen. då fick jocke för sig att sitta hemma o pokra istället så jag lämmnade Zabina med jocke och så tog Mary and me en Taxi ner. Vi började med Tabban o en drink o massa fylle snack, drog vidare till harry´s för en till drink o mera fylle snack...vid två blev det en taxi hem;)
Kom hem o jocke lagade mat till oss så käkade vi o gick o la oss! hehe

tog massa bilder om någon vill att jag tar bort någon av dessa hör av er, men tänk på att de va min födelsedags fest o jag skulle bli jätte ledsen om jag behövde ta bort någon;)

Mary and me


Baby and me


Naddi and Sanni


Zabina and me


Me and Lindis


Monkyface and me;)


Me and Zabina


Me, zabina and mary


Me, mary and sanniii


Marylou and Me då!This is true love!


well well, i guess they all love me;)


btw, I love the dress. Det e min nya favvo klänning det jag älskar mest är ryggen, don´t you love it to?


klickbar.

Finns massa mer bilder, detta är mina favoriter som jag är med på! för andra bilder får ni nog spåna i mina vänners bloggar annars kanske de kommer i nästa inlägg!
we will se!

Love to you all my readers!

Puss

Happy B-day!

japp då var man 21 år gammal!
Dagen började med en super röjing av lägenheten, har ni sett programmet rent hus?
Jockes rum skulle nästan kvalificera in sig där, gud när jag torkade av allting här insåg jag hur dammit de va...asså det va inte skitigt men dammigt eller jo de va fan smutsigt med..jag städade ur de jätte fint, han hade typ två datorer en skärm två skokartonger ett tangentbord en dator mus massa sladdar osv på golvet i en hög, dessa har legat där i sägert 4 månader så har han dammsugit runt dem! men nu tog jag allt o bar upp på vinder så de finns massa plats här nu=)
förövrigt rensade jag alla papper som va överallt,kastade o sorterade o flyttade om grejer, nu e de fint här inne!
städade resten av lyan åxå och de blev jätte fint!
JAg o jocke stressade upp till Ica för att köpa fika sedan kom Sabina med hund, och jag fick tvåååå paket. Bästa Biiina;)
Sen kom Min söta svärmor, min pappa o farmor, min Svåger Christoffer o slutligeen en timme senare min lillebror o "mamma...
Fick massa presenter, Av jocke fick jag i förra veckan en ny morgonrock i förskott, det visade sig att mamma köpt en identisk, samma butik,samma färg o samma strl. Så får lämmna tillbaka den jag fick av mamma mot tillgododo kvitto. Detta fick jag idag skrivs ej i någon speciell ordning

Av Baby, morgonrock o beställda kläder från HM:Tror det va så, så ett par örhången som jag inte hittade och ett linne till som inte heller fanns nån bild på kvar:)


Av min älskade kusin Zabina fick jag den omtalade väskan, i den perfekta färgen loooove it, passar perfekt nu under hösten o vintern!Dessutom fick jag en t-shirt jag var jätte sugen på, kan man ha en bättre kusin? I don´t think so!
Love´s it!
 

Av pappa fick jag en riskockare, precis det jag ville;)

Så mycket som jag skrattade när jag läste kortet jag fick av min pappa, ja så mycke har jag nog inte skrattat på länge! haha på framsidan va det typ pengar, så på första sidan så står det så här:
SÅ HÄR SOM JAG UT NÄR JAG VAR 21 ÅR.
sedan är det en bild på honom på ett perg i hippiebrallor. hahaha..han är så skön!

Av min älskade Svärmor och svåger Christoffer fick jag ett nytt batteri till mobilen, i orginal...då mitt har som sagt ja blivit hel kassa av ett halvårs pendling. I realy needed this!


Och av mamma o bror fick jag morgonrock o ett nattlinne:


Min älskade o bästaste farmor gav mig pengar, som vanligt!
VArje år säger jag att jag inte behöver varje år får jag...älskar denna tant mer än ord kan beskriva!
Hon är verkligen one of a kind.Min pappa är såklart inte med på några bilder i bloggen! tyvärr, fanns en jätte bra bild på oss.!
men här e några av dom andra blev inte så mycket kort, blir mer på lördag när jag firar med vännerna;)

Jag o min älskade svärmor!


Me and baby! o ja tiaran!Zabina


Mamma o jag!


Brorsan!BAby på G till jobbet o mee=)Supertack för alla grattis jag fått idag, betyder jätte mycket!

Massa kramar

NaddiiiiiBea

Bea jag saknar dig...Hör av dig jag är orolig!
Jag saknar dig tänker på dig hela tiden...jag vill bara att du ska vara här eller iallafall i sverige!
Hoppas UD har pratat med dig idag! snälla kom hem..det finns massa människor som saknar dig o är oroliga!
Jag älskar dig!I miss you babe!

Ska rubriken heta work igen?

För det har jag gjort idag, o en skit häftig grej på jobbet, tyvärr är det för kollegor endast!
Men fett coooollt=)

Idag vill jag ge dagens ros till: Richie som gcik o lämmnade en grej som jag skulle gjort, annars hade jag missat mitt tåg o kommit hem en timme senare, detta gjorde han trots att han själv var stressad! Dessutom hade vi lunch samtidigt o som vanligt babblade vi massor..and that´s always nice:=)
mer om honom finns här: http://richardm.blogg.se/ om ni orkar läsa engelska, hehe=)


I brist på annat här hemma loggade jag in på min jobbmail..fick ett duper bra besked, är klar med a vad ska vi kalla det en utbildning i jobbet, eller en kurs...a svårt att förklara för utomstående..men det är en jätte bra grej!
Så var glada för min skull!!
Imorrn fyller jag år...spännande eller inte...har haft en mindre depp än vanligt det känns super, men den har funnits tankarna har funnits där, men jag tror att det va lite pga av en jobbgrej, men det känns mycket bättre efter igår=)¨


När man är tillsammans med någon,iallafall om man är tillsammans ett tag lär man känna varandra och man får insyn i varanndras liv, den viktigaste regeln tycker jag är att aldrig använda sånt emot sin partner om det tar slut. det är det största svek man kan begå tycker jag! Tillexempel så tycker jag inte att om den ena partnern gjort nått krimenellt eller så som man accepterat genom hela förhållandet, ja då har man fan ingen rätt att anmäla när det är slut. bara för att jävlas..Det värsta är juh om man dessutom har barn tillsammans, jag minns när mina föräldrar Skilde sig på riktigt o de va vårdnadstvist (mest om min lillebror såklart)   då kastade min mamma väldigt massa skit på min pappa, visst kastade han tillbaka. För ett barn att hamna mitt emellan nått sånt är otroligt jobbigt, mig påverkade det inte så mycket jag visste juh va jag ville, det var bara lite svårt att få fram det.
Hur som finns det allt för många historier där mamman anklagar pappan för saker som är eller inte är sanna bara för att få barnet/en! Hur i helvete tänker man när man vill att sitt barn inte ska ha någon relation med den andra föräldern...jag fattar inte. Jag tycker självklart att om en förälder misshandlar, utnyttjar eller våldtar sina barn avsäger sig rätten att kalla sig förälder i samma sekunt som de gör något av ovanstående. 
Det jag vill säga är att det man får reda på under ett förhållande o man väljer att acceptera bör stanna där även om det tar slut.
Det är samma sak med intima o privata saker, Om du inte sa att sexet va dåligt eller att din snubbe har liten kuk när ni va tillsammans så kan du hålla käften om det efteråt. Vet inte varför jag är så inne på detta idag, eller jo läste om ett fall som intresserade mig väldigt mycket en pappa som inte sett sin son på flera år hans mor har kidnappat sonen och påstår att pappan utnyttjat sonen sexuellt, jag brukar va på tjejens sida..eller nej fel jag brukar ta det säkra före det osäkra o anta att svinet gjort det men i detta fall inte. och jag tycker det är så jäkla hemskt!
Nej massa skumma tankar fyller år om 10 min=) eller a egentligen 8 timmar..
Vill ha hem min baby nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!Puss o hej

En sten har lyft mår bättre..
Ros nr 1: Vill jag ge till Gossip girl;) speciellt C and B=)


Ros nr 2: Ger jag Jenna Jameson, Att älska som en porrstjärna;)


Ros nr 3: Sist men inte ABSOLUT INTE MINST, Natti<3 För att jag alltid blir glad av henne!puss på dig gumman!

Och livets ros får juh såklart min älskling:
Älskar dig mer än livet!!!


Gonatt!
Ciaoooo

Tiden läker alla sår?

Hatar tiden....läk nu nu nu nu nu nu!
HAtar att gå så här, hatar att vara tvingad till att ha låga skor, hatar att ha ont...detta försdtör mitt liv,..i´t´s killing me!
Jag vill bara gråta nu mår skit, de kom idag vet inte vart jag ska ta vägen, vet inte hur jag ska tänka eller känna eller vara..Det känns som åren bara rullar förbi och jag inte gör något värt...Missförstå mig rätt jag älskar min sambo,min familj o jag gillar mitt jobb o det jag gör..o såklart mina vänner.
Men jag vill göra nått bra nått meningfullt...livet är snart förbi och jag slösar det..
fattar ite ens att jag sitter här o skriver om detta, eller om något för den delen...slöseri med tid!
Varför gör jag detta? Varför Shoppar jag? Varför bloggar jag? varför dricker jag? varför solar jag? varför äter jag så dålig mat? Varför är jag inte den jag vill vara...jag vet inte hur det är...!
Jag älskar mig själv..eller ja iallafall gillar men inte idag...Fan jag hoppas detta bara är min årliga depp...men varför känns den så mycket värre? Har jag fattat rätt beslut? Varför gjorde jag det? även om det är rätt, gjorde jag det av rätt andledningar?

Jag önska jocke va hemma jag vill bara att han ska ligga o kolla tv inte säga nått o hålla om mig, jag önskar jag kunde gråta ur mig detta, men jag kan inte inte en enda tår kommer...två dagar kvar...nej nu ska jag låtsas vara glad o äta min antibiotika som för övrigt får mig att må skit, det känns som tabletten är skit stor o tar upp all plats i magen o ligger o skaver mot insidan av huden!
 Ska kolla gossip girl nu kanske kan Blair o Chuck få mig på bättre humör! annars blire varm chocklad med lite grädde o min bok, läser Jenna Jameson´s bok nu...skit bra en så länge...

Kan pigga upp mitt cp bittra inlägg med en kul grej som hände igår...
Vid 8-9 tiden igår gick jag till Råby C, när jag är där pratar jag med Mary, jocke messar att jag ska ringa upp, givetvis gör jag detta han berättar att Henke var förbi hemma hos oss, jag sa till jocke att jag är hemma inom 10 min, varpå han säger att henke bara skulle lämmna pengar o att han lagt dom i brevlådan eller nå sånt, Vi har porttelefon i vårt hus så jag frågar hur henke kom in, han sa att nån granne släppt in han. nog om det...Sen när jag kommit hem på väg in i trapphuset möter jag min granne som är på väg ut hon säger
- Åhå Nadja, en kille va här o skulle träffa dig jag släppte in honom jag tänkte att jag säger de till dig nu på en gång, nu när du är ensam
(jag)- Åhå tack, men neeej han skulle bara lämmna pengar till mig eller a oss.

Shiit fattade inte förens efteråt hur mongo de blev, först trodde hon nog att henke va min lover o nu tror hon väll han va en torsk..haha!så jäkla pinsamt...till historien hör att hon aldrig hejar så trevligt som hon gjorde igår och att jag har misstänkt länge att hon har en affär!
 Let´s hope att hon inte läser min blogg=)


Här fyllde jag 18;)


Här fyllde jag 19;) snacka om att man ser annorlunda ut;)
Datumet är fel på kameran detta var när jag fyllde år!


Hittade ingen bild från när jag fyllde 20, tror inte jag tog nå bilder då minns dock inte varför...
Kanske borde jag förlänga mitt hår gillade att ha det långt, gillade att ha det blont med...
men aldrig mer, har lovat  mig själv, men har lovat någon mer min Farmor därför kommer jag aldrig vad som än händer göra det helt blont igen...på sin höjd lite slingor men aldrig blont!

Nej orkar inte mer nu!

CIao

Work work
Känns som att det har blivit min standard rubrik!
har varit hemma idag ledig, haltat runt..om jag går barfota kan jag nästan gå normalt..ska ta med ett par extra strumpor imorrn o ha på mig på jobbet..för då kan jag gå omkring.
Tanken är att jag ska vandra runt i stockholm har två presentkort o köpa ska kolla om jag kan lasta över de på Chefen så kanske jag kan göra något åt henne=)
Usch va jag kommer sakna butiken, jag känner de mer o mer för varje dag..känns nästan jobbigt o sluta har separetions ångest tror jag. Kanke beror på annat med..måste reda ut det=)
'Fyller 21 om tre dagar, känns skumt som sagt så tråkigt att så många av mina favorite people inte kan komma, Natti har ingen barnvakt, hade jätte gärnatvela ha henne där har verkligen alltid kul med henne=), Lina´s Tony kopia fyller år samma dag som mig så dom firar han på lördagen och Bea min dear "sister" sitter fast i Thailand...snälla bea kom hem!

Nått mer kul har jag inte just nu...har inte kunnat damsuga idag tyvärr,,men plockat lite,..fan har skit ont juh!
Äter antibiotika i helgen...hur illa är det o dricka då?
hmm Jag har en bästa kompis som pluggar till sjuksköterska...så förväntar mig att hon undersöker saken:)

Nu kommer min stora kärlek snart...tänk han fyller 28 nästa gång vi blev tillsammans va han 23...tiden går snabbt! aa o jag va 16,,känns helt amazing.!
Puss på dig min älskade!o ciao på er andra!


Grattis Lina!

Som blir halvvägs till 50 idag!!!hipp hipp hurra,hurra hurra hurra!

KOm nyss hem från en jätte trevlig lunch med Lina=)
Vi käkade på West åt fäskfile medaljonger, klyft potatis med beasås, va jätte gått väldigt mätt blev jag=)
Vi pratade o tiden bara rann iväg! Jag haltade runt o såg mongo ut men störde mig inte så mycket eftersom jag hade bra sällskap=)
Först gick vi till Jensen när vi kommer in säger killen att 190 g biffen är slut, och nånting mer, aya vi sätter oss jag beställer 250g biffen då är den åxå slut då tackade vi för oss o gick!
Tänkte gå till Ruffiono men inget lockade nån av oss när vi kollade menyn...så då blev det West, och jag tror det var det bästa valet=)
Efteråt gick vi till apoteket och jag hämtade ut min antibiotika, så säger tanten i kassan, ja ta en på morgonen o sen en när du kommer hem från skolan, jag blev så chockad att jag inte ens rättade henne..Skola jag? som aldrig visat legg på bolaget!, jag som folk gissar på e 25-28 när jag är ute på krogen?
Haha jag fattade då hur mycket platta skor drar ner min ålder...hatar platt sko. snällla gör min fot bra så jag slipper gå i platta skor I HATE it! Hate hate hate!
hursom efter apoteket knatar vi ner mot stadshuset där Tony skulle plocka upp oss, varpå en snubbe kommer fram o typ klänger på oss, jag pratade om nått med hatt, så frågar han om hans hatt va fin..o typ aa hel skum snubbe, kan inte förklara man måste vara där för att förstå:P
Fick skjuts hem av Tony, Tackar! så slapp man åka buss;)

Skönt de vore att ha en snubbe med körkort;) love you baby!hehe

Nå nu fåre vara nog för idag, kanske bloggar mera senare!


detta var dagens outfit:Klickbara=)

Leggings: Gina tricot             Blus: HM                   Vitt linne: HM Ciaoooo


En mindre operation

Igår va jag på jobbet skulle jobba kväll, Som vanligt!
men min fot hade blivit värre, allt började med att jag slog i foten för ca 2 veckor sedan, min nagel gick av då alltså inte mycket utan den blev typ så man kunde dra av den, att man kännde att en bit av den lossnat och skavde mot strumpan..så jag tog av strumpan o dum som jag tydligen var drog jag bara bort den lilla flisan, gör ofta så inget kostigt! Tydligen var de draget lite för långt vilket gjorde att hud växte upp över nageln o gjorde jätte ont...så fort man nuddade ville jag skriva rätt ur, detta gjorde att jag u i veckan inte har kunnat belasta foten som den ska utan trampat fel o fått jätte ont, läkarn sa dock nått annat!
igår fick jag så ont att det strålade i hela vaden, jag överdrev lite o sa hela benet..men jag menade vaden!
Så vid åtta igår tror jag de va åkte jag från jobbet hem till västerås, tog bussen upp till sjukan o släpade min fot efter mig,,, det va två tre nummer före mig...Och när den första som va före mig kom ut hörde jag den bitchiga sköterskan säga - Du får uppsöka familjeläkarn imorrn, detta är inte akut! åhåå kände att de skulle göra så med mig med...fan!
Sen gick nästa in en fem minuter kom ut fick sitta i väntrum igen, shit tänkte jag detta kommer ta hela natten..
Sedan va de äntligen min tur...hon kollade på min fot framför allt min tå som hon sa direkt var lite infekterad, men hon sa typ - Förstår inte hur du lyckats med det här från början?!
-Sen förstår jag inte hur du kan ha ont i hela benet av en nagel, hmm aja du får gå till ortopeden.
Sedan får jag gå in o blir hänvisad till rum 25, dörren är öppen o jag ser 3-4 personer springa förbi hela tiden...jag förstår att nån av dessa kommer in till mig snart. Jag ser en storväxt man nästan två meter och han väger lätt 110 Kilo, jag tänker snälla låt det inte vara han som ska in till mig!
145 min senare, gissa vem som kommer in o skakar hand med mig?
Jo han, jag är cp rädd för sjukhus, blod och sprutor...det e bland det värsta jag vet!
JAg frågade 1000 frågor, hur länge han jobbat i västerås, Vilket land han kom från(han talade med brytning)
Han svarar Island, han frågar om jag varit i Island, jag svarar Nej men jag vet att FOREX finns där, dock stänger dom nu, haha, blev bättre stämning iallafall=)
han talade om att man inte kunde bli nån specialict på Island det va därför han var här, meningen är att han ska tillbaka dit sen. Hur som va han jätte trevlig! Jag förklarade att jag hade ont i tån sen att jag troligtvis felbelastat resten av foten pga de han sa - Nej, du har en kraftig infektion som har spridit sig i hela foten, ser du inte att den är svullen...
Sen förklarade ha vidare att det blir en mindre operation där vi lokalbedövar hela foten, bränner bort huden som är över nageln och sen trycker ut infektionen. Kanske behövdes något mer göra det visste han inte eftersom han inte ens fick ta på min fot innan gjorde så ont.
HAn går i väg jag messar Baby, sen kommer han in o säger - Nu sätter jag in sprutan, när den är inne kommer den stanna där o tryckas längre o längre in, du får inte sparka.
-jag ska försöka
- Nej du får INTE, det är jätte viktigt
-ok.
han trycker in sprutan jag känner trycket åhåå jag vill sparka..han känner på foten den börjar sommna, han känner på tån det gör fortfarande ont jag skricker lite lätt-Inte än då, han ler går iväg..hämtar grejer kommer tillbaka jag ligger o tittar upp, han skär bort huden, säger att ett ben i tån ligger fel därför kan nageln växa ner, han trycker för att få tillbaka benet upp nån milimeter, det känns som foten har sommnat, sen ser jag hur denna stora man trycker på min fot så att hela han skackar, jag minns att jag tänkte, skit detta måste göra skiiiit ont egentligen! sedan bränner han bort någonting har ingen koll på vad riktigt!
När detta är klart ska jag sätta mig upp och han ska visa att jag måste lyfta upp nageln lite då och då så den inte växer ner igen..han visar med sin lilla sax, jag känner mig spyfärdig men jag svimmar, hans kollega baddar lite vatten över min panna jag vaknar..och dom säger vi förklarar bara vi visar dig inte mer..Ok säger jag sedan plåstrar dom om foten jag får en värktablett och antibiotika, sedan får jag recept med mig som jag ska hämta ut idag!
i tre dagar ska denna sitta på, sen kan jag pyta till plåter..FAn jag som fyller år o allt vilken jävla skit!
hoppas alltgår bra nu o de inte blir en till infektion!

äre ledig idag ska möta Lina på stan o käka luch hämta ut recept, kanske träffa Zabina sen..men blir nog ingen promennad!

Puss o hej!

Miss+För?Stånd=#

så lätt det kan bli missförstånd ibland...Jag vet att jag kan vara kryptisk när jag skriver i bloggen, Men det är bara när jag inte vet saker helt 100% eller för att inte hänga ut någon. Mina nära o kära får naturligtvis stå ut med att jag skriver vissa saker. Men jag skulle faktiskt inte gilla om någon skrev massa negativa saker om mig på nätet så troligtvis kommer jag aldrig att skriva namn, förutom på jocke då=)
Mitt inlägg om falskhet var riktat åt ett speciellt håll men inte åt den som tog åt sig verkligen inte!
Den personen som tog åt sig är tvärtom en av de ärligaste människorna jag vet, någon jag ser upp till o respekterar som jag dessutom tycker mycket om och har roligt med. VArför denna person trodde att inlägget handlade om henne hade med ett sms jag skickat att göra.


Jag är inte lika irriterad på den/dessa personer som jag var irriterad på tidigare angående de här med falskhet o ärlighet, jag vet inte hur jag kommer gå vidare med detta ska fundera lite troligtvis skiter jag i det, eller så pratar jag med dom...ska rådgöra med några troligtvis så får vi se! känner mig ledsen o besviken iallafall!

inte mycket har hänt sen sist jag skrev annars förutom att jag bytt färg på bloggen, efter klagomål;)
ska jobba kväll imorrn med fett segt..trodde jocke skulle hinna komma hem innan jag ska sova men det verkar inte så!
Måste ringa läkarn på måndag om min tå kan knappt gå nu har cp ont!
Kill me varför jag varför nu?
gaach!

orkar inte mer lite varm oboy med massa grädda nu innan sovdags?
Perfekt..o så en bok!

jag o min älskling för nästan tre år sedan=)


Ja det är före, såklart!
NAtt hej!


I was bitter yesterday!

Sorry för mitt bittra inlägg igår!
Jag vet inte riktigt var det var men känner mig lite besviken på vissa personer..men men!
Igår kom jag hem och umgicks med Jocke sen plockade jag lite innan svärmor komförbi:)
Vi hade jätte trevligt satt o pratade o bara myste jätte mysigt va de, hon hade köpt med godis åxå till oss o till o me mina favoriter låg i skålen=)
Bästa lilla svärmor<3!!
Jaha idag då har jag jobbat o försökt sälja massa med produkter men min jäkla hosta e tillbaka så det har inte gått som jag vill riktigt men ett par stycken blev det=) o kvällen är inte slut än nu är det suuper lugnt men de har varit fuuuuuulllt upp idag verkligen!
Jobbar kväll imorrn åxå, Veckan finns lite saker inbokade måndag ska jag träffa Lina, ser fram emot det jätte mycket! Sen blir det nog en promenad med Zabina förutsatt att min fot e bättre min nagel har gått av på min tå så har de blivit värsta såret...skit vidrigt! vet inte hur jag ska göra med det heller eller om amn bara ska låta de va brukar aldrig på så här..Blää!
Måste försöka boka in Valle i veckan, om vi inte har en dag redan..sen ska jag såklart jobba med och fylla år!
Hela 21 år gammal blir jag, känns som man är mycket äldre, som jag har kunnat gå på bolaget hela livet o inte bara ett år!?!
Jag är inte deprimerad, fan kanske har det vuxit ifrån mig för detta är det första året på säkert 6-8 år som jag inte gråter mig till söms eller mår skit nån vecka innan jag fyller år. känns helt underbart!
Hoppas de håller i sig!
Jocke är o spelar poker idag, hoppas vi hinner  ses en stund efter jobbet iallafall!
Å nästa lördag är det mitt Pre Party är vet inte riktigt vilka som kommer men får kolla upp det nästa vecka, blir bara de närmaste!

Thats all for now!

Ciao my people!
ärlighet

Det finns något som kallas ärlighet som är viktigt för så många, trots detta är folk inte ärliga!
Att dölja något är lika illa som en lögn enligt mig! Jag önskar jag kunde säga att alla runt om kring mig är ärliga...men de kan jag inte!'
Jag försöker att alltid va ärlig skulle nog vara de äve om de blir jag som får skit i slutänden...vi pratade oim de förr jag o ett par workbuddies om man skulle se en polares kille stå o flörta med någon annan, eller få reda på att killen va otrogen mot kompisen skulle ni då berätta?
Jag sa ja självklart, men många sa nej för att det är den som berättar som blir svinet!
Jag tycker att man alltid ska berätta sånt iallafall om man bryr sig om personen!
Nej, om nån snackar skit/eller berättar något om en person för mig så springer jag inte o säger det till den personen! Jag förväntar mig inte att alla som hör nån säga nått dåligt om mig ska komma o tala om det för mig, för lets face it, folk kommer alltid att ha sin åsikt om saker o ting..jag gillar inte alla o alla kan inte gilla mig!
Men falkshet tar jag inte, Jag kör med raka rör..ogillar jag någon vet personen med 99% säkerhet om det.
Man kan vara trevlig utan att vara falsk,utan att vilseleda en person. Jag är så och jag förväntar mig faktiskt samma tillbaka!

så äre!

nu ska jag gå till affärn med baby och sen kommer svärmor hit en stund!


CIao


Mycket fejk!!
Jag satt nyss o kollade igenom bilderna vi tog i turkiet, åhå va jag vill åka igen..måste faxa min semester ansökan till Carina imorrn, skumt o ansöka om semester innan man ens börjat på jobbet tur att chefen vet vem man är annars skulle jag aldrig tagit semester ens!
Allt var verkligen fejk ite bara kläder,väskor,parfymer och solglasögon utan även företag..!
Jag vet inte hur många växlingskontor vi gick förbi som var Gula o hette Forex, Och Loggan på vissa ställen var så pass lik att ett otränat öga aldrig skulle se skillnad. Texten var till och med på svenska.
Jag tycker det är jätte fel man tycker att RIKTGA forex borde stämma dessa bluff företag som har sämmre kurser och vilseleder kunder. Vi är vana med Forex, ddet är det enda rätta alternativet när pengar ska växlas, det är min åsikt och en åsikt som jag växt upp men. När man va liten o skulle åka utomlands hörde de till att gå till Forex Bank, Jag hade absolut trott att det jag såg i turkiet var samma Forex som här hemma i sverige om jag inte haft det jobb jag har idag! Jag tycker så synd om de som blir lurade,men man måste vara uppmärksam!
Tänk på de gott folk, växla hemma innan resan det tjänar ni på!
Men seriöst vem skulle inte tro att detta va "riktiga" forex? Detta är inte ok!

detta är ett ställe...till och med svenk text!


och detta ett annat...

Här är en bild när vi landat i Sverige igen, jag hade världens lock i ena örat, gjorde skiiit ont hade så i säkert 3 timmar, o pappa o Jocke sa att jag skulle hålla för näsan o blåsa ut luften i öron...tror bara de ville lyckas få denna hemska bild haha!


Thats it for me!
puss


Golnytt;)Tillbaka o jobba imorrn efter två dagars ledighet...känns helt ok..jobbar hela helgen åxå kväll som vanligt!
Å måste prata med Chefen om en grej åxå hoppas det går bra, Snälla håll tummarna för mig!
Givetvis skriver jag inget om det innan jag pratat med henne, she has to be the first to know;) nja almost!
å nej åter igen inte gravid..lovar hedersord!
Idag har jag varit hemma tvättat en maskin inte hunnit superstäda för precis när de va till o börja messa Zabina mig om att hon va på g till R centrum för att ta ut cash till farmor så jag mötte henne o vi promenera tillbaka till Oma:)sedan gick hon hem o jag stannade kvar Paco kom o vi spelade. jag kom tvåa båda gånger...mitt kall i livet att vara tvåa? ne då!
Åkte till jockes jobb o plocka upp han sen hem för att mysa men jocke sommna i soffan o jag fastna vid burken o sen boken!
Idag är det juh golnytt som min knäppa familj o kriminella människor kallar det, barn gör inte vad vuxna säger de gör vad vuxna gör...nått sånt gåre iallafall o de e verkligen sant. Av bara farten tänker jag och säger Golnytt kan inte säga efterlyst det låter bara patetiskt o fel!
är nog för att min far, farbror syssling osv alltid sagt golnytt..
När jag va liten va de de bästa jag visste, min farbror bodde under 3-4 år hemma hos oss i villan och alltid på torsdagar (går juh onsdagar numera) så satt Gerra, jag o Papi och kollade på golnytt de med en varsin öl o jag med en cola i handen, innan jag drack alko, Det va den bästa dagen i veckan...dom skrattade o suckade o jag älskade stämmningen som var då...typ lite two and a half men:) inte för att jag är en halv man eller var men a svårt att förklara!
vad dom skrattade o anmärkte på är inte lämpligt att skriva här;)
Det va inte ofta dom umgicks det va typ bara då, annars satt gerra med en öl o kolla tv o farsan ute i sitt rökrum aka altanen med en öl.
ne nog om minnen!
Måste hinna diska med, idag har jag gått i mjukiskläder hela dage, älskar verkligen min svarta mjukis dress vill ha en till;)

puss ciao

Kunde inte motstå..
Jag hade bestämt mig, jag skulle inte förstöra något som jag tyckte va så bra.
Men idag när jag var på stan och väntade på Mary gick jag in för att köpa mig en ny bok,
Jag gick runt i någon minut men hittade inget som lockade, det är så jag gör när jag "shoppar" allt jag går runt tittar och det måste vara kärlek vid första ögonkastet för att jag ska köpa prylen jag velar inte, visst händer det att jag "impuls" köper, det gör jag faktiskt inte så ofta utan jag ser det bestämmer att jag vill ha det, dagen efter eller två dagar senare ibland köper jag, detta är för att jag ska kunna ta ett eftertänksamt beslut som idag, jag kollade på ett bar leggings som jag ville ha innan jag va på S, tänkte köpa de gjorde de inte sen gick jag tillbaka efter mötet med S när jag hade Mary med mig o då köpte jag dom, inte impulsköp utan ett eftertänksamt köp!
Nå tillbaka till boken, när jag i princip bestämt mig för att i´nte köpa nån bok ser jag den, ja boken skriven av Monica Antonsson, Mia sanningen om gömda.
När debatterna om denna omtalade bok pågick bestämde jag mig, NEJ jag ska inte läsa den det spelar ingen roll om bokerna är fiction dom är fortfarande jätte bra det kan ingen ta ifrån varken Mia eller Liza för den delen, Men efter att ha läst Emma mias dotter som jag läste i helgen kände jag kanske borde jag läsa Antonssons omdisskuterade bok. Och idag kunde jag helt enkelt inte längre motså utan köpte den, har läst halva och den är bra skriver förutom att jag inte gillar att hon lägger in personliga åsikter o kommentarer efter de hon skriver.
Jag vet faktiskt inte vem eller vad jag ska tro på, kanske vet jag det efter jag läst ut boken.
Men en sak vet jag allt för många kvinnor blir utsatta för misshandel och/eller övergrepp av olika slag, Dock vet jag även att allt för många kvinnor överdriver, förvrider sanning eller rent av ljuger ihop historier om vad dom gått igenom! Om det är så i "Mia"s fall har jag ingen aning om men jag tycker att om det är så gör Antonsson en sammhällstjänst genom att uppmärksamma detta.
folk som blivit utsatta för misshandel eller övergrepp minns det ofta fel faktiskt, vissa väljer att bre på lite för att det ska vara ännu mer "synd" om personen vissa väljer att trappa ner den genom att säga det va inte så farligt antingen för att man tycker om gärningmannen,att man är rädd eller i vissa fall för att visa sig själv tuffare än man egentligen är.
I stundens hetta kan man råka häva ur sig saker som inte är sanna, även om man bara tänjt lite på sanningen, överdrivit jätte mycket eller om allt bara va en lögn så är man en mycket bättre människa om man berättar sanningen än om man driver igenom lögnen.
Om böckerna om Mia inte är sanna, då mår jag illa av att ha läst dom, över att bidragit med pengar till någon som vill göra så mot en Man, en kvinna o flera barn.
Hon visste att mannen hade flera barn, Jag vill naturligtvis inte att någon ska ha fått lida igenom det som beskrivs i boken Gömda, men usch om det inte är sant.
Jag om någon vet vad falska anklagelser kan göra mot en familj!


det finns en person jag aldrig kommer förlåta, det är DU, ja du o jag vet att du läser.

Just ja mötet med S gick inte direkt som väntat, ska prata lite med Baby igen imorn o pappa kanske ringer nån annan för åsikt med får se.

Pratade med Carina idag, blir alltid så glad av att prata med henne, hon utstrålar sånt lugn.

Så har jag kolla Gossip girl, det va inte jätte bra men hade för höga förväntingar..har juh väntat hela sommare, OTH va faktiskt inte heller bra..skönt att Payton och Lucas va borta dock slapp jag spola förbi det!
DH får gärna börja snart, det tror jag kommer va grymt bra!

just ja ursäkta den "pose" bilden, va inte meningen skulle släppa ut håret o så klickade sjölvutlösaren exakt då, de andra va värre, hahaha!
Ne nu fåre va nog bloggat sova dags!

ciao!
sleep tight!


On my way!

Ska till jobbet nu, bussen går om 13 min sen blir de tåååg!
visste inte vad jag skulle göra dom här fem minuterna så de fick bli att blogga!
imoorn ska jag till S klockan 14:00 är lite nervös...! hoppas det går bra:)
Jobbar kväll idag hoppas det är lugnt då kanske jag kan stänga min kassa 15 min tidigare o komma hem en timme o 20 min tidigare hoppas hoppas!
fast såklart hoppas jag att det är mycket folk innan kvällen så det finns massor o göra o så att vi tjänar  massa pengar;)
Faan Pendlingen har verkligen slitit på mit stackars mobil batteri...att lyssna mysik 3 timmar om dagen vaaaarje dag har tagit på krafterna, kanske kan få ett nytt i födelsedagspresent, eller baby?
HAr önskat mig en riskokare av pappa hoppas jag får det=)

ne måste springa till bussen nu då!

Puss hej


Gammal bild på mig sen vi bodde i andra lägenheten, kanske är den två år?
yeye har keepan kvar iallafall! minns att jag nyss kommit hem från en shopping tripp med baby!


Kärlek är allt?!

Är det så att det viktigaste här i världen är kärlek, och att allt är tillåtet för att uppnå kärlek?
Kan man förlåta allt, vad som helst bara för att man älskar någon?
Svek, lögner och otrohet...förhållanden är fyllda utav det..för nått utav det finns i nästan alla förhållanden.
Jag har förlåtit svek och lögner, o Jocke har gjort detsamma för mig...men jag skulle aldrig någonsin under några omständigheter förlåta otrohet...Inte ens om det va i början av vårat förhållande, för då skulle han ha dolt det i flera år o den är nästan värre än en lögn!
Men vissa människor förlåter verkligen vad som helst...jag tror inte att det är Kärlek som gör att man förlåter utan det är att man saknar självrespekt och är en svag jävel som inte kan säga Nej jag förtjänar bättre!
Vet inte riktigt varför detta upprör mig så hårt juh idag, men det gör verkligen det!
Jag vet så många som är/har varit i sånna förhållanden där man vet att sin partner har varit otrogen och är det flera gången  men trots detta förlåter det gång på gång på gång..vad fan e felet?
Usch jag blir så äcklad av tanken, skulle aldrig klara av att veta att jo för två dagar sedan va han inne i nån annan o nu ligger vi här igen...ååhåå va mysigt!

Fan tjejer o killar skaffa lite självrespekt och jo ni kan få bättre!


Respekt och vännskap är det viktigaste i ett förhållande och jag är så glad att jag har dig baby!

man slutar aldrig att förvånas

Vare sig det är över sig själv eller andra saker eller andra människor!
Idag har jag blivit förvånad igen..:)
nåja nog om det...åkte tåg imorse spännande ellerhur? joo de e klart...sov hela vägen, vaknade av att tåget stod still..livrädd såklart...fan har jag sovit så länge att jag glömt gå av tåget i panik ställer jag mig upp och inser att massa folk sitter ner..(asså en person på varje plast,fullt tåg som vanligt) och att tåget står stilla...vi sitter fast några minuter o jag ringer jobbet o informerar att vi stått stilla en stund men att vi nu rullar..blev bara ca 5-10 min sen men kunde inte somna om igen på tåget! På väg hem ställer jag alltid klockan ifall att...men oftast sover jag inte då pga av alla skrickande barn..eller att det är många som känner varandra o vill prata...på tågen hem e de typ tävling i vilket sällskap som pratar högst!
Men på morgonen när det bara är massa pendlare som kanske säger hej till varandra för att de nån gång för etthalvår-10 år sedan har suttit fast på ett tåg i över en halvtimme tillsammans..det är lagom socialt på morgonen! Låt pendlarna sova!
Men snart eller om ett par månader är det slut pendlat o inget gör mig gladare,,,även om det känns tyngre varje dag att lämmna butiken!
Idag på bussen träffade jag Jonas o de känndes som han verkligen förstod mig..tack för det!
Jag är jätte glad missförstå mig inte, men jag är inte samma!
Man förändras ganska mycket av ett miljöombyte..eller jag gör det vissa förändras säkert bara pytte lite men jag förändras mycket...jag kan inte ens komma ihåg hur jag va när jag jobbade på Sillen, jag var iof bara 17 år gammal när jag började där o kände att det alltid satt i mig...att jag var tvungen att hålla kvar i det..eller den personen...men trots detta gick det juh ganska bra där, om jag får säga det själv;)
Så nu har jag endå varit borta i över sex månader när jag ska tillbaka och mycket har hänt både där och med mig...ska inte älta för mycket har juh månader kvar!
Jag o jocke hyrde film..män som hatar kvinnor...den va faktiskt jätte bra! eller a BRA!
o så fick jag en förskotts present..Loves It! men känndes lite som en pik...fick en ny rosa morgonrock har haft mig iallafall i 6 år o han tyckte den va gammal o sliten o skulle bytas ut..snart gör han väll detsamma med mig svinet!

På tal om att fyylla år har jag bestämt hur det blir när jag fyller år, det blir lite fira mig här den 26 bara de närmaste..o sedan blire utgång! tror att alla som ska ha en inbjudan har fått en via sms såklart då;)
kan  iof har glömt någon viktig så har du inte fått en inbjudan skicka ett mess tills mig, om du tror att du e lämplig dvs!
den 24 är jag ledig på min födelsedag då blire fira med familjen...så Zabina min älskade du lär komma båda dagar..men min present vill VILL vill jag ha den 24, har väntat länge nog nu eller hur gumms?


Pratade med min bästa Lindis igår har snaknat henne så mycket...vi jobbar verkligen om varann..hon är verkligen en utav de bästa vännerna man kan ha!

Linda när hon va 19-20 kanske?! hemma hos mig på bäckby iallafall:) Love you darling!


JAg veeeeeeeeeeet att jag är jätte översminkad...det va en sån period!
men dom är väldigt  väldigt lite sminkade sååå!

Min bästa Linda, me och Bff!
ne nog me detta , gos me love!

Ciao

Smittar inte mer

Ingen feber o smittar inte mer imorrn blir det jobb!
YES, å taggad är jag...känns jobbigare med lördag o löndag i kassan får se hur det blir me det..kanske kan lösas!
JAg e jätte sugen på kina mat...ska man ta bussern ner o köpa? måste man juh käka där o de vette fan om jag vill...det e nu man borde ha körkort...eller? kanske bo på stan!
pappa ville inte köra..han vill itne bli sjuk..haha som att den människan ens kan bli sjuk!
På tisdag ska jag täffa S igen...känns nervöst...bra och dåligt...varför igen? undrar j´ni samma undrar jag kan bli riktigt bra det här!
 ne övertala jocke om hur sugna vi är på kina mat...kanske...fan vi kan juh inte äta där likksom vi hostar o nyser mellan varje tugga inte så najs!

ciao


just ja sonic har lämmnat oss

Mig och jocke alltså..han har flyttat till degerfors där det varken finns rulltrappor eller hissar!
En liten flicka blir hans matte..han kommer inte att bo i bur utan får ett helt eget rum att springa i..dom hade länge letat efter en sån som han som inte var för gammal..han kommer leva ut sin drömm det är jag säker på!


ciao

mår bättre men har ingen röst!Kära läsare...jag får faktiskt låta bli att blogga nu när jag är sjuk!
o sjuuk är jag verkligen nu verkar febern o så vara borta dock börjar jag hosta typ så fort jag pratar om man kan kalla det jag gör för att prata utan snarare viska när jag vaknade idag fick jag en chock när jag insåg att det inte fanns nå ljud kvar i mig! fett jobbigt.
vi måste ner till läkaren eller iallafall jocke för att få ett läkarintyg han har varit hemma sex dagar nu...men han verkar piggare idag så får se om han kan jobba imorrn!
Vi båda mådde lite bättre igår vi käkade mat från pizzan...jag hade typ gått ner 4 kilo under dessa dagar men så fort jag åt igen så kom dom tillbaka!
har sagt att jag ska jobba fredag o de ska og gå bra har juh ingen feber längre..Och jag kommer inte ha nån kundkontakt utan har endel grejer att fixa! så de känns ok...preblemet är att jag ska sitta i kassan i helgen vilket troligtvis inte kommer att gå alls! ska ringa chefen om nån timme eller två o kolla om de finns nån jag kan byta med mitt schema är så oaktuellt så det finns inte! nog om jobb tankar..eller aa måste ringa till S gällande mitt hemliga projekt. vi får se hur det går...om jag får det jag efterfrågat så finns inget att tveka på!
Ni som vet vart jag skulle i tisdags..a igår...jag gick inte jag e juh som sagt sjuk o kände att det nog inte skulle passa mig iallafall!
Tanken är juh som sagt att jag ska börja jobba i västerås den 1 december o de känns underbart, när jag fick det beskedet var jag överlycklig..jag har aldrig känt mig så bekväm eller så mycket mig själv någon annanstans, men jag tror att jag måste ha i åtanke att det inte kommer vara samma ställe som jag lämmnade...folk har försviúnnit,folk kan ha förändrats..troligtvis har jag föräntrats, jag har juh trots allt haft en annan befattning under min tid i Stockholm. Det sjuka är att juh närmare jag kommer dagen att sluta i stockholm ju mer inser jag att jag verkligen kommer sakna det..inte pndlandet men resten. Jag har en hat/kärleks relation till stockholm och det som är hatet...gissa tre gånger=? pendlingen såklart!
mina tankar bara snurrar...ska få upp jocke ur sängen o tvinga i oss fukost..ja klockan är halv två men jag sover vekligen från 23.00 till 13.00-14.00 nu när jag e sjuk brukar likssom sova 6 timmar + vila på tåget...detta är helt otroligt, de första dagarna sov jag 2 dygn typ va vaken totalt 6 timmar eller nå!
men e väll så de ska va när man e sjuk!

nä för er som orkat läsa hela inlägget..
puss o hej


sjuk...

Usch jag e verkligen jätte dålig kände mig sjuk redan i fredags men omogen som jag är kunde jag inte tacka nej till fest och blev ännu sjukare! Bra jobbat Naddi..bra verkligen!
Har varit hemma från jobbet idag, det är första gången sen jag började på mitt nuvarande jobb..och det e knappast så att jag har varit friskt hela tiden men jag har kämpat mig dit! Har fortfarande lite feber och ska juh på den där grejen imorrn...fan ska jag avboka eller suck it up i en halvtimme och åka dit? det låter juh inte direkt bra att avboka pga av sjukdom! Hoppas jag inte har svin influensan bara...jag började känna mig dålig förra helgen samma dag som jag skulle på pool partyt hos Carina..på måndagen mådde jag bättre nu har det bara blivit sämmre för varje dag. Natten var hemsk jag ´fick gå ut o lägga mig i soffan o sova o min älskling va så sööt han kom ut o la sig i andra soffan, Stackarn han brukar ha jätte bra imunförsvar men denna gång smittade jag honom e nog första gången o då är jag sjuk ofta, inte sjuk så jag behöver vara hemma från jobb o så utan mer små förskyld,det brukar jag vara hela vintern. usch känner redan nu att jag inte skulle satt mig vid datorn,blir helt snurrig..!
Måste bara säga att sån träningvärk som jag har i magen nu har jag nog inte haft på 8-10 år...detta för att jag hostat så mycket nu gör det inte mest ont i lungorna längre utan i magen...jag kan inte förklara vilken jobbig värk det är....det är liksom i hela magen varenda muskel...Ja vet hur mesigt de låter,men det gör verkligen skit ont!

Nå det får vara nog för idag!
Hade trevligt på tjejfesten i lördags förutom att jag inte kunde ta någon lustgast,som alla andra hade bara börjat hosta, men det va kul att kolla på de andra!
Det  va jag Mary o Sanniii såklart my girls...som var hembjudna till Mathilda:)
jätte kul att träffa nytt folk även om jag träffat klara förr!


Just ja att sjunga singstar va nog inte heller någon höjdare för mig!Mary,sanniiii and me!

Jag kände mig dålig redan innan därför är jag inte lika partyklädd som alla andra i min stickade tröja!
HAr kollat på hela första säsongen av GG...så sjuk e jag...orkar inget annat än kolla på tv o läsa text tv första gången vid datorn på 2 dagar,,,Ne nu är det nog iallafall!
XoXo
Naddy

sthlm o sonic!

Igår tog jag o Zabina tåget till stockhol...jag shoppade lite o Zabina shoppade mindre...vi käkade på Pizza Hut där servicen inte var den bästa! men men!
Dagens citat var när en tjej som står brevid oss säger " asså det var väääärsta london vädret i Tensta" jag kunde verkligen intte hålla mig för skratt o gårdagens minus var när jag fick på fyllning av min dricka o fick light...Hate it Men Zabina tog den så fick jag hennes..hihi':)
Hittade inga skor jag vill ha skooooor ska kika nästa vecka!
Ni som känner mig eller några av er vet att jag har lite saker på gång...vissa vet vad som händer på måndag vissa av er vet vad som händer på tisdag ett fåtal av er vet båda dagarna o ganska många vet ingenting...Konstigt nog är jag mest nervös för Måndagen..jag är inte 100% på vad jag vill men jag kommer ge gärnet!

Älskar o Saknar dig B tänker på dig massor!

nog om det jag är jätte dålig kan knappt andas får dra i mig massa bricanyl eller hure stavas jag snyter mig hela tiden o mår dåligt...det blir mycket bättre när jag inte är hemma...så dessvärre tror jag att jag är allergisk mot min älskade Sonic. Vilket betyder att jag behöver sälja han..Jag köpte honom för 800 sek och har köpt en stor bur till honom ett hus och ett hjul han kan springa i om någon är intresserad hör av er med en kommentar i blogge, ett mess eller ett mail. Jag vill gärna ha 800 för honom med alla tillbehör men priset går att diskutera för jag kan knappt vara hemma nu!

Usch han har precis börjat bli riktigt gosig juh...

Pusssss

Åhå min beställning från cdon!

Kom nyss hem...min beställning från cdon har kommit=)
beställde första säsongen av two and a half men..enda komedin jag gillar..så var tvungen..sen beställde jag
första säsongen av gossip girl..kommer nog inte kolla på den på bra länge men kul o ha längre fram säsong två släpps snart kanske får önska  mig den i födelsedagspresent av någon;)
Längtar tills på fredag då jag o Zabina ska strosa runt i storstan o shoppa lite;)
längtar inte tills imorrn när jag jobbar 16 timmar typ! haha ska nog gå bra med några redbull
på tal om jobb hade vi en liten incident idag mellan två kollegor..eller ja jag va dessvärre åxå med på ett hörn!
men det löser sig nog mellan dem åxå...!
Idag blev min "hemlighet" offentlig på jobbet känndes jätte skönt, dock misstänkte de flesta redan..
Jag är jätte nervös inför måndag..kan inte diskutera det nu men kanske kommer mer info om detta senare!

nej ska nog laga lite mat o kolla på min Älskade Jake o charlie tyvärr måste den pinsamma mannen vara med åxå men serien skulle såklart inte va de samma utan han!


sen mysa ner i säng med mig älskade som sover redan....kommer sakna han vi ses inte förens fredag...skulle va kul o bowla o gå ut o käka då..(pik till dig älskling)

Ciao

Sonic

Blue streak speeds by
Sonic the Hedgehog
Too fast for the naked eye
Sonic the Hedgehog
Min söta sonic..idag har vi haft honom uppe i knät..hehe han e så söt juh!
åhå blir ledig på fredag då vill jag hitta på nå kul med Jocke kanske Bowla!
JAg kommer övernatta i stockholm..ska jobba från 14:00 o troligtvis hela natten...naturligt vis inte med mitt vanliga jobb! utan nå annat..sen sover jag ett par timmar i sthlm är tanken för att sen gå på jakt efter den perfekta klänningen till min födelsedag...Lördag verkar det som att det blir Tjejfest...jag o maria blev bjudna av en gammal klasspolare till oss från gymnasiet..hon verkar skit kul vi har alltså inte haft nån kontakt sen skolan..men alltud kul med lite nytt folk:) Jocke ska nog endå pokra o jag jobbar nästa och näst nästa helg så man måste juh passa på.

På tal om att passa på ska jag ut o gosa med min bästa baby innan vi ska sovA!

Xiaao

RSS 2.0