Inget är så bra att det inte kan göras bättre.
Lyssnar på Min absoluta favvo låt och har nog så varit i 5 år, kan inte tröttna=)
Casual ft. Gotti- Puerto Rico

Jag måste dit, man vill juh se hu ens släckt lever/har levt=)  Till Pourto Rico alltså....
Nå igår satt jag bara hemma sen kom Jocke och gjorde mig sällskap...!Idag har jag rakat min pappa och min bror..Båda blec så mycket finare! Sen åkte jag o tränade o solade med Mary:) Pappa o jocke försökte få igång J mongo dator men lyckades inte...! Kom hem och fick maat..=) tragiskt nog fick jag diska..men imornn lagar jag mat o då får Pocke diska=) I Like! Har kollat one tree hill nu de nya avsnitten...så jäkla tragisk serie, jag har alltid tyckt att den känns mest äkta av alla serier jag följer..Var fick jag den tanken ifrån..så jäkla pinsam! haha...men I loove IT!
Jag skulle pluggat men har känt mig för lat ätit massa glass 3 skålar...stora dessutom! Vanessa tipsade mig om den...citronoch Maräng...so Good!
Nå imorrn blir det lugnt måste ner till SJ och köpa pendelkort!


ciao*

Även den bäste kan fela.Hej gott folk!
Jag e skit kass på det här med bloggande så det känns som att jag kommer lägga ner det helt och ev ta bort bloggen...Jag skriver en gång i veckan om vad jag gjort o har ingen aning om vilka nötter som sitter o läser...hmm kanske ska även jag som min kära kusin gjort och som min "other half" funderat på¨att göra...lösenskydda?!
tål att tänkas på...jo till vad jag gjort sen senast ...Tränat med M:) sen solade jag ..jag har jobbat hunnit meed en fika..och Shoppat!  vart hos farmor (mee lovve)och umgåtts med en person som verkligen får mig att känna mig som mig,den förutom Jocke jag är mest migsjälv med...precis som jag är egentligen, min lovely Zabina=)
På Onsdag börjar jag min nhya tjänst, Vilket jag verkligen ser fram emot, pendlandet stör mig inte det minsta och jag känner mig jätte taggad verkligen=) Såklart känns det tråkigt att säga hejdå till alla, för även om man säger att man kommer träffa alla man tycker bra om fortfarande så blir det inte så. Tragiskt med sant, man lever olika liv, tiden finns inte till osv. Mera jobb, tom idag har jag jobbat, och ätit tårta...min favvo tårta I Looove it!
När jag slutade mitt gammla jobb visste jag verkligen vilka jag skulle sakna, men nu känns det som jag kommer sakna alla hela gruppen likksom!
hur som...Efter jobbet va jag o handlade med min Baby fan...storhandla behöver vi göra oftare tror inte vi gjort det sen vi bodde på Haga o de e typ 3 år sedan!
men nu finns inga usäkter vi köpte allt så vi kan laga massa mat hela månaden..bara vi fyller på med mjölk bröd..bla bla bla...usch mycket lättare att bara beställa jensen eller en pizza juh!
Jocke är o spelar poker o jag skulle städa men har istället kollat avsnitt 18 o 19 av gossip girl o de senaste Betty! sknt med lite egen tid..tråkigt noog känns Gossip girl nu väääääldigt segt....!
jag har inte så mycket mer att skriva..skulle plugga o städa men sitter här och nördar..jag e så värdelös!

Imorrn då-Jo då kommer Papi och Alex förbi jag ska klippa dom:=) Undrar om vi ska klippa KJ åxå då;)
Sen ska jag träna och sola med M....just ja vi måste ställa in torsdag...jag slutar sent! Jag som älskar våra torsdagar!

nej nu ska jag surfa 10 min till sen måste jag städa...eller fan de e fotboll...nu ska jag kolla när sverige vinner!yeah!Pusssss

Man tröttnar aldrig på att arbeta åt sig själv.

Idag är det vad jag gjort och ska fortsätta med..har fikat med tjejerna...Sanni och Mary=)
Sen har jag o maria tränat, därefter solade jag men orkade inte ens ligga en halvtimme:/
Nu e jag hemkommen och ska börja städa upp i mitt hem,tvätta diska och laga maaaat=)
Plugga vill jag åxå göra men har ingen ork...! Jag har verkligen arbetat för mig själv idag....wiiihi!

I går va jag o jocke hemma hos hans farmor och hade en riktigt mysik kväll god mat och kortspel:)
Fredagen var det lite mer liv i luckan...Afterwork med jobbet nästan alla från båda butiker fanns där fööör min skull hihi=)
Ni vet antagligen redan att jag slutar på mitt jobb nu den sista mars...men nu ska ni få reda på vad jag varit glad över men inte kunnat skriva om då det inte varit officiellt tidigare.. Jag stannar inom företaget och blir nu Vice Affärschef..I en ny stad och för mig en ny butik! Jag är jätte exalterat och glad, detta kommer innebära pendling och längre dagar men jag är verkligen beredd att göra det...för nånstans så känner jag att jag aldrig mått så bra i det jag gör som nu! Jag trivs verkligen på mitt jobb och kan inte se mig sjäv trivas likabra med något annat. Möjligen att jobba med utsatta mä'nniskor och ge tillbaka något till samhället, men jag kan jobba ideellt när jag blir pensionär.=)
Tillbaka till utekvällen det var jätte trevligt Jag timo och Jonas rör oss dit först o börjar käka sedan droppar Carina kort följt utav anna efter de kommer dom som jobbat kväll, Natti, Pam martin o Titti!
Jag hade jätte trevligt...verkligen hel lyckad kväll=) Folk började försvinna, skulle hem till familj osv...Jag natti martin o Anna höll igång längst...och sen rörde anna sig hemmåt och de tre musketörerna festade vidare=)
Usch vad jag kommer sakna alla!:(

lite bilder från kvällen bjuder jag såklart på!!Och såklart de tre musketörerna som fanns kvar till slutet!!=)Pussss

En dålig hantverkare klagar på sina verktyg

Hej mina vänner!
helgen var bra...fredags blev det mat o tjafs med baby..;):S
Lördagen hade vi en bättre dag...då blev jag utkastad för att han skulle spela poker...!
Jag drog hem till Mary...väl på plats fanns David ,Ola o Jakob redan...dom drack dock inte utan var bara sälskap!
Sen drog killarna iväg för att hämta Sanni..och trion var sammlad!
Efter ett par flaskor till skulle sanna iväg på fest på bjurhovda då valde jag o Mary krogen!
Vi fick skjuts ner och sen blev det Geccobar där vi kännde oss svin gamla medelåldern lär varit 18-19!
drack upp våra redbull vodka och skulle bege oss av...men maria har tappat bort sin bricka till garderoben...Vi blir osams med Thailändaren i garderoben så kommer sliskvakten o ska hjälpa oss och skäller ut oss för att vi var otrevliga...varpå vi talar om att vi inte ens fick någon nummerbricka!
Till slut får vi jackan:) Vi rör oss mot Harrys där dom kör en ut en in.,fullt...vidare till bmb...där dom tyckte att jag vaar för ung!men men Å ligger närmast och där hamnade vi utan att visa leg!
Väl innte på plats träffar jag Natti=)=)!
och maria hittade den borttappade nrbrickan...Vi slösade en halvtimme av kvällen på att leda efter den i hennes


 
väska...så hade hon lagt den i plånboken!!gaaah!

Söndagen va det middag hos Mammi! även de helt ok!

Idag ska jag på begraving...blir min första..!
I love you B!


kramis

RSS 2.0